En
shop 0
location
search
سبد خرید
shop btn 0
close
هزینه ارسال 20 هزار تومان
با سفارش بیش از 150 هزار تومان ارسال رایگان خواهد بود.
ارسال رایگان
ارسال محصول برای شما رایگان خواهد بود.
جمع
تومان
بررسی نهایی
اسید هیالورونیک
1 like 288 view

اسید هیالورونیک

اسید هیالورونیک را با نام هیالورونان (Hyaluronan) نیز می‌شناسند و باز مزدوج آن، هیالورونیت نام دارد. سدیم هیالورونیت مثالی از باز مزدوج هیالورونیک اسید است. این ماده بخشی از ماتریس برون‌یاخته‌ای مهره داران را تشکیل می‌دهد، بخش مهمی از بافت همبند، قسمت عمده مایع مفصلی (با ویژگی لیز کننده) است و همچنین نقش مهمی در کوچ یاخته‌ها و ایجاد تومور‌ها ایفا می‌کند. اسید هیالورونیک پلیمری تشکیل شده از واحدهای د-گلولورونیک اسید و ان-استیل گلوکزآمین است. زنجیره‌های هیالورونیک اسید می‌توانند شامل ۲۵۰۰۰ واحد یا حتی بیشتر هم باشند و وزن مولکولی این زنجیره‌ها بین ۵۰۰۰ تا ۲۰ میلیون دالتون متغیر است. اسید هیالورونیک توسط آنزیمی به نام هیالورونان سنتتاز ساخته می‌شود. انسان حداقل ۳ نوع آنزیم هیالورونان سنتتاز به نام‌های HAS2 , HAS۱ و HAS۳ دارد. آنزیم‌های HAS۱ و HAS۲، هیالورونیک اسیدهای با وزن مولکولی بالا تولید می‌کنند، در حالی که HAS۳ سازنده هیالورونیک اسیدهای سبک است. هیالورونیک اسید توسط آنزیمی به نام هیالورونیداز تخریب می‌شود.

 


شرکت زرین دارو تولید کننده محصولات ماسک صورت اسپیرولینا، کرم ضد چروک اسپیرولینا، صابون اسپیرولینا (صابون جلبک اسپیرولیناشربت سرماخوردگی گل بنفشه، صابون کرم دار، صابون روغن شتر مرغ، صابون روغن درخت چای و... در ایران است.


خاصیت جذب آب

اسید هیالورونیک می‌تواند -در مقایسه با حجم خود- مقدار بسیار زیادی آب را جذب کرده و تمرکز دهد (هر گرم اسید شش لیتر آب به خود جذب می‌کند). به عنوان مثال ۹۸٪ زجاجیه چشم انسان از آب تشکیل یافته که به وسیلهٔ ۲٪ اسید هیالورونیک در محل متمرکز گشته‌است.

استفاده در جراحی زیبایی

اسید هیالورونیک در پزشکی ترمیمی و جراحی زیبایی استفاده‌های بسیار دارد. با جاسازی اسید هیالورونیک در زیر چروک‌های پوست (مانند صورت) یا هر بخش لازم از بدن ، حجم مورد نظر با تمرکز آب در منطقه تولید می‌شود.

اسید هیالورونیک

با پیر شدن ما، پوست استحکام، فربهی و درخشش خود را به دلیل تجزیه کلاژن و فیبرهای الاستیک، و کاهش ماده مرطوب‌کننده خود بدن یعنی هیالورونیک اسید از دست می‌دهد. ساخت این عامل محافظت‌کننده در بدن با افزایش سن کاهش می‌یابد. کاهش سطوح هیالورونیک اسید با فرآیند افزایش سن مرتبط می‌شود و تخمین زده می‌شود هنگامی که به 45 سالگی می‌رسیم سنتز هیالورونیک اسید فقط حدود نیمی از نیاز بدن را تأمین می‌کند. هیالورونیت ترکیبی طبیعی است که در پوست یافت می‌شود و عملکردهای بسیاری دارد؛ مانند حفظ رطوبت، انعطاف پذیری، کمک به بافت برای ترمیم، حفظ عوامل پوست مانند کلاژن و الاستین، و کمک به ایجاد مانعی حفاظتی در برابر میکروارگانیسم‌ها. بدن ما تقریباً 15 گرم HA دارد و در تمام بخش‌های بدن وجود دارد و روزانه یک سوم آن تجزیه شده و سنتز می‌شود.

اسید هیالورونیک و فواید آن

هیالورونیک اسید ترکیبی شفاف و چسبنده است که به صورت طبیعی در بدن تولید می شود. بیشترین غلظت آن در مایعات بدن در چشم، مفاصل، پوست و بافت های پیوندی است. هیالورونیک اسیدی که به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گیرد از تاج جوجه خروس به دست می آید یا در آزمایشگاه توسط باکتری ها تولید می شود.

عملکرد اسید هیالورونیک

هیالورونیک اسید می تواند تا 1000 برابر وزن خودش با آب در داخل بدن متصل شده و به صورت یک روان کننده و مرطوب کننده در مفاصل و سایر بافت ها عمل کند. همچنین ممکن است بر نحوه پاسخ بدن به آسیب تأثیر بگذارد. زمانی که آسیب پوستی ایجاد می شود، غلظت هیالورونیک اسید در پوست افزایش می یابد. هیالورونیک اسید با تنظیم سطح التهاب پوستی می تواند روند ترمیم زخم را تسریع کند و همچنین در انتقال سیگنال های بدن برای ایجاد عروق خونی بیشتر در ناحیه آسیب دیده نقش دارد. ستفاده از محصولات موضعی هیالورونیک اسید بر روی زخم ها می تواند روند کاهش سایز زخم ها و درد آن ها را تسریع کند. هیالورونیک اسید همچنین خواص آنتی باکتریال دارد که می تواند خطر عفونت را کاهش دهد.

 

در بیماری اسکلرودرما (سخت شدن پوست و بافت همبند ( مصرف موضعی هیالورونیک اسید روی زخم ها می تواند باعث بدتر شدن آن ها شود بنابراین مصرف هیالورونیک اسید در اسکلرودرما توصیه نمی شود. در حال حاضر اطلاعاتی در مورد تداخلات هیالورونیک اسید با مواد دیگر وجود ندارد. درواقع اسید هیالورونیک، فواید زیادی برای پوست دارد ازجمله یک مرطوب‌کننده قوی است. اسید هیالورونیک به‌خاطر قابلیت‌های ضدپیری و آبرسانی فوق‌العاده قوی که دارد، به یک ماده تشکیل‌دهنده محبوب و متداول در سرم‌ها و مرطوب‌کننده‌ها تبدیل شده است.

 

حتی تحقیقات علمی نیز تاثیرات مثبت اسید هیالورونیک را تایید می‌کنند. یک مطالعه، ۳۳ زن را که سن متوسط‌شان ۴۵ سال بود، به‌مدت ۸ هفته مورد بررسی قرار داد. آنها در این مدت از لوسیون‌ها، سرم‌ها و کرم‌های حاوی اسید هیالورونیک استفاده کردند. نتایج، بهبودی‌های قابل‌توجهی را در رطوبت، بافت و سفتی پوست پس از ۲، ۴ و ۸ هفته استفاده از این محصولات نشان دادند. با وجود آنکه HA به‌طور طبیعی در بدن‌های ما وجود دارد اما یک ماده تشکیل‌دهنده فوق‌العاده متداول در محصولات مراقبت از پوست است. نگران نباشید؛ اسید هیالورونیک موجود در این محصولات از انسان‌ها گرفته نمی‌شود بلکه در آزمایشگاه ساخته می‌شود. مطالعه‌ای که در بالا به آن اشاره شد، نتایج شگفت‌انگیزی را ارائه داد. محققان بعد از بررسی زنانی که فقط به‌مدت ۸ هفته از اسید هیالورونیک استفاده کردند، پیشرفت‌های چشمگیری در پوست این شرکت‌کنندگان مشاهده نمودند. آیا می‌دانستید که اسید هیالورونیک برای تمام انواع پوست‌ها مفید است؟

 

رطوبت فوق‌العاده‌ای برای پوست فراهم می‌کند

ویژگی اصلی اسید هیالورونیک و دلیل آنکه اینقدر در مبحث مراقبت از پوست به آن توجه می‌شود، توانایی شگفت‌انگیز آن برای رساندن رطوبت پایدار به پوست است. HA یک هومکتانت است؛ یعنی رطوبت را می‌گیرد و نگه می‌دارد تا پوست بتواند آن را جذب کند. مولکول HA برای نفوذ به لایه بالایی پوست، بیش‌ازحد بزرگ است بنابراین روی سطح پوست باقی می‌ماند، رطوبت را می‌گیرد و نگه می‌دارد تا پوست‌تان بتواند آن را جذب کند و سالم و هیدراته بماند.

فواید ضد پیری

با بالا رفتن سن، پوست ما دیگر رطوبت را به‌خوبی قبل حفظ نمی‌کند. پوست نوزادان در هنگام تولد دارای مقدار زیادی اسید هیالورونیک است و دلیل نرمی زیاد پوست‌شان نیز همین است. هنگامی که پوست ما انعطاف‌پذیری‌اش را ازدست می‌دهد، کم‌کم آویزان شده و چین‌وچروک‌ها و خطوط ریز آن آشکارتر می‌شوند (به لطف جاذبه زمین). چین‌وچروک‌ها را کاهش می‌دهد . استفاده از اسید هیالورونیک روی صورت‌تان، پوست را پُر و گوشتالو کرده و چین‌وچروک‌ها و خطوط ریز را صاف می‌کند. پوست را سفت و تقویت می‌کند . هنگامی که پوست شما انعطاف‌پذیر و هیدراته باشد، پر و گوشتالو و درنتیجه سفت‌تر، کمتر آویزان و سرحال‌تر به‌نظر می‌رسد. HA، رطوبت طبیعی پوست را به آن برمی‌گرداند و پوست‌تان را جوان و شاداب می‌سازد.

حفاظت و سلامت پوست را افزایش می‌دهد

سد حافظتی را بهبود می‌بخشد .هنگامی که پوست شما خشک است، سطح آن نسبت به صدمه و حتی ورود عفونت، آسیب‌پذیرتر است. HA با فراهم کردن رطوبت برای لایه‌های بیرونی پوست، درواقع سد حفاظتی پوست شما را تقویت می‌کند تا پوستی قوی‌تر و سالم‌تر داشته باشید. این مانند ترمیم زره پوست شماست. به التیام پوست کمک می‌کند . با دادن خواص ضدالتهابی و رطوبت تسکین‌دهنده پوست، توانایی ترمیم و التیام پوست شما را بهبود می‌بخشد. دفاع آنتی‌اکسیدانی – HA برای پوست شما دفاع آنتی‌اکسیدانی فراهم می‌کند تا بتواند با آسیب ناشی از UV مقابله کند. این امر، بسیار مهم است چون رادیکال‌های آزاد می‌توانند کلاژن و الاستین را تجزیه کنند، باعث پیری پوست شوند و چین‌وچروک‌ها و شُلی پوست را آشکارتر سازند. با تمام قدرتی که HA در رطوبت‌رسانی، جلوگیری از پیری پوست و افزایش سلامت آن دارد، یک ماده چندکاره در روال مراقبت از پوست به حساب می‌آید.

هیالورونیک برای آکنه مفید است؟

این یکی از سوالات متداول مصرف‌ کنندگان است. کسانی که درگیر جوش و آکنه هستند، می‌دانند که درمان‌های موضعی آکنه می‌توانند چقدر خشک‌کننده باشند. در حالی که HA به‌طور مستقیم آکنه را ازبین نمی‌برد اما برای کشیدن رطوبت به داخل پوست و بهبود خشکی آن به محصولات ضدلک اضافه می‌شود. همانطور که می‌دانید وقتی پوست خشک باشد، چربی بیشتری تولید می‌کند تا این خشکی را جبران نماید که این امر، آکنه را تشدید می‌کند. بنابراین رطوبت‌رسانی به پوست، یک گام مهم در روال مراقبت از پوست است.

چگونه از اسید هیالورونیک در روال مراقبت از پوست‌تان استفاده کنید؟

اسید هیالورونیک به‌عنوان یک ماده تشکیل‌دهنده در اکثر محصولات مراقبت از پوست – از محصولات آرایشی گرفته تا سرم‌ها و مرطوب‌کننده‌ها – گنجانده می‌شود. راه‌های بسیار زیادی برای استفاده از آن وجود دارد! اگر می‌خواهید از مصرف HA حداکثر بهره را ببرید، ما محصلاتی که حاوی اسید هیالورونیک را توصیه می کنیم؛ به‌خصوص اگر پوست خشکی دارید. ویتامین C و اسید هیالورونیک در کنار یکدیگر، یک جفت فوق‌العاده در روال ضدپیری پوست هستند. آنها تولید کلاژن را افزایش می دهند، لکه‌های تیره را کم می‌کنند و با علائم پیری مقابله می‌نمایند. یک راه عالی دیگر برای بهره‌مندی از فواید اسید هیالورونیک، استفاده از یک مرطوب‌کننده حاوی HA است که رطوبت مورد نیاز پوست‌تان را به‌خوبی تامین می‌کند. اضافه کردن اسید هیالورونیک به روال مراقبت از پوست‌تان، بسیار آسان است. لیست مواد تشکیل‌دهنده محصولات مصرفی‌تان را بررسی کنید. ممکن است متوجه شوید که در حال حاضر نیز در بخشی از روال مراقبت از پوست‌تان از HA استفاده می‌کنید.

کرم آبرسان اسپیرولینا

این کرم به دلیل غنی بودن از ویتامین C,E,Aاز بروز لک وخشکی پوست جلوگیری میکند ،ویتامین C نقش بسیار مهمی در شفا ف سازی پوست دارد،همچنین ویتامین Aموجود در این کرم از پوست شما در مقابل بیماریهای ناشی از کم آبی پوست مانند اگزما وپوسته پوسته شدن پوست مخصوصا در فصول سرد،محافظت میکند. آنزیم Q10 و اسید هیالورونیک موجود در این کرم از ایجاد چین وچروک جلوگیری میکند ،وباعث ترمیم چین وچروک های تازه ایجاد شده در پوست می شود.


محصولات ماسک صورت اسپیرولینا، کرم ضد چروک اسپیرولینا، صابون اسپیرولینا (صابون جلبک اسپیرولیناشربت سرماخوردگی گل بنفشه، صابون کرم دار، صابون روغن شتر مرغ، صابون روغن درخت چای و... را تنها از شرکت زرین دارو خریداری کنید.

اشتراک‌گذاری:

ثبت نظر بازدیدکنندگان

مطالب مرتبط

انواع پوست

انواع پوست

به طور کلی، پنج نوع پوست معمولی، خشک، چرب، ترکیبی و حساس داریم. این که از نوع پوست خو...
آخرین مطالب زرین اورمان دارو
عضویت در خبرنامه
جهت عضویت در خبرنامه، ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید.
instagram